Over ons

Over Guido’s Schuttingbouw

Guido’s Schuttingbouw is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van hout-betonschuttingen. Of het nu gaat om antraciet -, gaas-, rotsmotief-, of grijze schuttingen u bent ervoor bij ons aan het juiste adres. En wat ook mooi is; u hebt binnen 48 uur een aantrekkelijke offerte in uw digitale brievenbus!

De hout-beton schuttingen veroveren snel terrein omdat de houten schermdelen geen contact met de bodem maken. Alleen onze palen en platen van gewapend en door-en-door gekleurd beton staan met hun ‘voeten’ in de grond en dus ook vaak in de nattigheid. In onze constructie zit het houten scherm opgesloten in het beton en blijft zo voor aantasting door houtrot gespaard.

Guido’s Schuttingbouw werkt met vaste teams van twee of drie man vanuit de thuisbasis Leeuwarden in met name de provincie Friesland. De basis van onze werkzaamheden vormt de situatieschets die de opdrachtgever zelf maakt. Hierop staan de gewenste afmetingen van de schutting en eventuele poorten. Op die schets berekenen wij onze offerte.

Omdat palen, schermen en poorten bij ons gewoonlijk in voorraad zijn, kunnen we met een relatief korte planning werken. De eindprijs wordt bepaald door de daadwerkelijk geplaatste meters schutting en poorten.

Guido’s Schuttingbouw hecht aan kwaliteit. Dat geldt voor de gebruikte materialen, maar ook de gemaakte afspraken.

Benieuwd naar de kosten van een nieuwe schutting in uw tuin?

Aarzel dan niet en vul de lijst in voor uw eigen passende offerte. Even bellen kan natuurlijk ook altijd; wij adviseren u graag!

© | Guidos-schuttingbouw.nl